ΙΔΕΕΣ & ΕΜΠΝΕΥΣΗ


ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ

Μέχρι τώρα στο αφιέρωμά μας πάνω στη διακόσμηση τοίχου σας έχουμε παρουσιάσει εύκολους τρόπους και ιδέες για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης. Seaside cottage, country και garage είναι τα στυλ τα οποία κυριαρχούν στο χώρο της διακόσμησης και σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με το επικρατέστερο όλων: το vintage retro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στον επαγγελματικό χώρο

Αν είστε ιδιοκτήτης καταστήματος, καφέ, μπαρ, εστιατορίου, ξενοδοχείου, αν είστε υπεύθυνος αγορών κάποιας εταιρείας ή αν είστε επαγγελματίας διακοσμητής και έχετε αναλάβει τη διοργάνωση κάποιου event την περίοδο των γιορτών, ήδη έχετε ξεκινήσει να ασχολείστε με τον φετινόΧριστουγεννιάτικο στολισμό. Κι αν δεν το έχετε κάνει, πρέπει να βιαστείτε... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΕΔΩ →

Διακόσμηση βιομηχανικού τύπου επαγγελματικών χώρων

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερα καταστήματα να επιλέγουν τη βιομηχανικoύ τύπου –γνωστή και ως industrial- διακόσμηση στον χώρο τους. Η διακόσμηση αυτή είναι ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του μινιμαλισμού. Η τάση αυτή, που βασίζεται στο ξύλο και το μέταλλο, είναι στις μέρες μας… στα καλύτερά της!

Ανανεώστε τον επαγγελματικό σας χώρο εύκολα και οικονομικά!

Η διακόσμηση μιας επιχείρησης, είτε είναι κατάστημα λιανικής, εστιατόριο, καφέ ή οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να ανανεώνεται αρκετά συχνά ώστε να ελκύει το ενδιαφέρον περισσότερων πελατών αλλά και να μπορεί να τους διατηρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΕΔΩ →

Τα ξωτικά του Echo Deco πιάνουν δουλειά και στολίζουν με ένα κλικ!

Καθώς οι γιορτινές ημέρες του Δεκέμβρη καταφθάνουν, οι προετοιμασίες ξεκινούν από νωρίς! Τα σπίτια κλείνουν σιγά σιγά τις μπαλκονόπορτες,  ντύνονται  τα πατώματα με χαλιά και οι σκέψεις για τον φετινό γιορτινό στολισμό έχουν αρχίσει να στριφογυρίζουν όλο και πιο έντονα στο πίσω μέρος του μυαλού. Όπως τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη προετοιμάζονται όλο το χρόνο για τα Χριστούγεννα, έτσι ακριβώς και στο Echo Deco δουλέψαμε σκληρά για τον γιορτινό σας στολισμό! 

Ας κρατήσουμε επαφή!

Κάντε εγγραφή στο Newsletter για να μαθαίνετε
τα νέα μας & να ενημερώνεστε πρώτος.